Obrázek článku

Teplice B - Sokol Hostouň 4:2 (2:0)


4:2 (2:0) 

 

  •   05. Liška Lukáš ( as. Hural Pavel ) - 1:0,
  •   39. Sinu Karol ( as. Hural Pavel - 2:0,
  •   61. Kočka Stanislav ( as. Hural Pavel ) - 3:0,
  •   65. Novotný Jindřich ( as. Hural Pavel ) - 4:0.

 

  • Střely na branku 12 : 4 ( 4 : 2, 8 : 2 ),
  • Střely mimo branku 8 : 5 ( 4 : 1, 4 : 4 ),
  • Zblokované střely 2 : 1 ( 1 : 0, 1 : 1 ),
  • Střely celkem 22 : 10 ( 9 : 3, 13 : 7 ),
  • Vyložené šance 6 : 2 ( 1 : 0, 5 : 2 ),
  • Rohy 7 : 2 ( 4 : 1, 3 : 1 ),
  • Ofsajdy 0 : 0 ( 0 : 0, 0 : 0 ),
  • Fauly 10 : 11 ( 7 : 6, 3 : 5 ).

 

 

  • OUT 73 min. Hora ( No. 4 ) - IN 73 min. Procházka ( No. 37 ).

"K prvnímu přípravnému utkání v novém roce 2022 nastoupila rezerva Sklářů v domácím prostředí na UMT stadionu Na Stínadlech proti účastníkovi ČFL skupiny A Sokolu Hostouň.

Po jedenácti dnech náročné kondiční přípravy Skláři doslova na svého soupeře vlétli a již v 5.minutě otevřel skóre Lukáš Liška, který prostřelil brankáře hostí po přesné přihrávce Pavla Hurala napříč pokutovým územím - 1:0. Druhou branku přidali domácí ve 39.minutě, kdy po zpětné přihrávce Pavla Hurala prostřelil brankáře Tetoura přesnou střelou z první Karol Sinu a stanovil tak konečné skóre prvního poločasu - 2:0.

I do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, kteří získávali většinu odražených míčů a po rychlém přechodu do útoku se dostávali poměrně často až do šestnáctky hostí. Hostouň hrozila z ojedinělých protiútoků, které ale pozorná defenziva Sklářů s přehledem likvidovala. Třetí branku Teplic přidal v 61.minutě Standa Kočka, který po parádním přistrčení patou od Pavla Hurala prostřelil z levé strany brankáře Pančeva - 3:0. Po dalších čtyřech minutách našel svou čtvrtou gólovou přihrávkou Pavel Hural mezi penaltou a malým vápnem volného Jindru Novotného, který pohotově skóroval střelou z první - 4:0. Domácí i nadále dobývali branku Sokola a jen díky nepřesnostem ve finální fázi a skvělým zákrokům Pančeva skóre dále nenarůstalo. Hosté těsně před koncem utkání v 87. a 90.minutě zkorigovali výsledek utkání dvěma slepenými brankami Vlasáka a Marka na konečných 4:2."

"Jsem opravdu velmi rád, že kluci dokázali po náročných dvou týdnech přípravy předvést velmi dobrý výkon, který korunovali čtyřmi vstřelenými brankami a vítězstvím nad kvalitním soupeřem. Je škoda, že jsme ještě spoustu dalších nadějných příležitostí díky zbytečným nepřesnostem ve finální fázi nedokázali proměnit. Naopak mě velmi těší naše konstruktivní rozehrávka a rychlý přechod do útoku, díky kterému jsme téměř neustále byli hrozbou pro hostující branku. Fungovala nám součinnost jednotlivých řad a díky vysokému napadání a rychlé hře přes křídelní prostory jsme soupeře dostávali často do úzkých. Mrzí mě jen naše ztráta koncentrace v samotném závěru utkání, kdy nám Hostouň vstřelila dvě rychlé branky a to je pro nás varováním, že musíme hrát vždy maximálně koncentrovaní až do závěrečného hvizdu rozhodčího.

Jsme ale teprve na samotném začátku přípravy a je ještě poměrně dlouhá doba do zahájení jarní části ligy. Čeká nás ještě hodně dřiny a odříkání, ale věřím, že jsme na správně cestě a jen tvrdá práce a pokora nás přiblíží našemu cíli a na jaře vystoupáme ve vyrovnané ligové tabulce na vyšší příčky."

Hodnocení utkání na webových stránkách Sokola Hostouň čtěte ZDE.

Stínadla TV