Obrázek článku

Dorost zvítězil v Ostravě

Teplický dorost veze z dnešního utkání v Ostravě cennou výhru, na půdě Baníku zvítězil 3:2 díky brankám Kodeše, Výborného a Šupa. Žlutomodří sice po prvním poločase 1:2 prohrávali, ale dvěma brankami ve druhém dějství se jim podařilo skóre otočit.

"Musím hráče pochválit. Hráli jsme to co jsme si před zápasem řekli. Baník nás přehrál jen v druhé části prvního poločasu, kdy otočil utkání. I přesto jsme měli další tři vyložené šance v prvním poločase využít. Ve druhém poločase jsme ovládli hru úplně, když jsme aktivní hrou, vysunutým pressingem nepustili domácí do hry. Podařilo se nám i střídání a změny v sestavě. Je potřeba ještě více zapracovat na koncovce, protože v druhém poločase jsme si vytvořili minimálně dalším 5 vyložených šancí. Naštěstí nás nemusí jejich neproměnění mrzet. Dnešní přístup, chuť do hry, obětavost byly příkladné a je potřeba to zopakovat v dalším utkání. Zasloužená výhra," zhodnotil utkání trenér Kolčava


I. dorostenecká liga:
Ostrava U19 - Teplice U19 2:3 (2:1)
Branky: 16
. Ožvolda, 36. Marek - 11. Kodeš, 52. Výborný, 73. Šup
Sestava Teplic: Švejda - Procházka, Jerhot, Tesař, Chládek - Kodeš, Kalivoda M. - Svoboda (60. Solar), Šup (89. Karagavrilidis), Janošík (46. Bílek) - Výborný (82.Šebek)

Stínadla TV