Obrázek článku

Juniorka porazila Vyšehrad

Teplická juniorka si včera připsala cenný skalp, když dokázala porazit nováčka druhé ligy z Vyšehradu. O branky Teplice se postarali Strada a Djordjevič. Za Teplice nastoupil testovaný stoper Konstantinos Ikonomou, který patří do řeckých mládežnických reprezentací a také útočník Martirosyan, který po jarních testech posílil juniorku z Petrohradu.

"V prvním poločase jsme podali velmi dobrý výkon, kombinovali jsme lépe než soupeř, byli jsme dostatečně agresivní a vytvářeli si brankové příležitosti. Bohužel jsme dokázali proměnit pouze dvě šance. Soupeř zlobil pouze z rohových kopů, při kterých nás dvakrát podržel Lipš. Po přestávce, kdy došlo k prostřídání se naše hra na dvacet minut rozpadla a soupeř toho využil vstřelením branky. Poslední třetina utkání už byla opět slušná. Opět jsme nevyužili několik gólových příležitostí a dokázali jsme přežít i dvě šance soupeře. Celkově musím hodnotit utkání velmi pozitivně, nastoupili jsme proti nováčkovi druhé ligy a nevedli si vůbec špatně. Opět to byla cenná zkušenost. Hráči si ověřili, že pokud budeme hrát dostatečně aktivně, jsme schopni hrát i s takto zkušeným soupeřem. Je to náročný způsob ale jen takto jsme schopni posouvat se dál," zhodnotil utkání trenér Pekař.


Slavoj Vyšehrad - Teplice U21 1:2 (0:2)
Branky Teplic:
3. Strada, 17. Djordjevič
Sestava Teplic:
Lipš (46. Skalák) - Richter M., Takács (46. Ikonomou), Procházka M. (46. Svoboda) - Kodeš (58. Djordjevič), Bílek - Strada, Česlák (46. Softič), Procházka D. - Djordjevič (54. Procházka M.), Chukwuma (46. Martirosyan).

Stínadla TV