Obrázek článku

Plán teplických dorostů na Velikonoce

O PRODLOUŽENÉM VÍKENDU V OBDOBÍ VELIKONOČNÍCH SVÁTKŮ SE VŠECHNY DOROSTENECKÉ TÝMY FK TEPLICE PŘEDSTAVÍ NA HŘIŠTÍCH SVÝCH SOUPEŘŮ.

V sobotu 15.4. nejstarší teplický dorost v rámci 25.kola I.Celostatní ligy staršího dorostu U19 zajíždí na hřiště fotbalového klubu SK SLAVIA PRAHA.

Svěřenci trenérů Václava Budky a Petra Růžičky jsou lační po mistrovských bodech, které by rádi získali na horké půdě Sešívaných. Pražská Slavia ale rozhodně nebude lehkým soupeřem, když se aktuálně nachází na 4.místě ligové tabulky se ziskem 45 bodů s bilancí 14 vítězství a 10 proher a s 55 vstřelenými brankami je třetím nejčastěji skórujícím týmem v lize po vedoucí pražské Spartě a brněnské Zbrojovce.  Utkání na přírodním trávníku Sportovního centra v Horních Počernicích na Praze 9 s výkopem v 11:00 řídí jako hlavní rozhodčí pan Petr Martínek a na čarách mu budou asistovat pánové Jan Tikal a Francesco Maiello.

Teplická sedmnáctka trenérů Jamricha, Laibla a Köcka v neděli 16.4. na Boží hod Velikonoční zajíždí na hřiště jihočeského fotbalového klubu SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE. Oba mančafty spolu změří síly v mistrovském utkání 19.kola elitní skupiny A České ligy staršího dorostu kategorie U17. Utkání má výkop ve 12:00 na přírodním trávníku Sportovního centra mládeže Složiště Mladé v Budějovicích a povede ho trojice arbitrů Václav Hrkal, Lukáš Tauber a Nikola Průchová.

Teplická šestnáctka vedená trenéry Jaroslavem Kolínkem a Martinem Novákem společně s teplickou sedmnáctkou zajíždí o Velikonoční neděli na hřiště SK DYNAMA ČESKÉ BUDĚJOVICE. Duel 19.kola elitní skupiny A České ligy mladšího dorostu kategorie U16 mezi nejmladšími dorostenci Dynama a Teplic ročníku narození 2001 má výkop ve 14:15 na přírodním trávníku SCM Složiště Mladé v ulici V hluboké cestě čp. 2288 na předměstí Českých Budějovic.

Přijďte i Vy podpořit teplické dorosty v cestě za dalšími ligovými body.

- 25.kolo I.Celostatní ligy staršího dorostu U19 -

  SK Slavia Praha    vs.   F K  T e p l i c e

sobota 15.4.2017 - od 11:00 hodin - hřiště SC Horní Počernice

  

- 19.kolo České ligy staršího dorostu U17 A -

  SK Dynamo Č.Budějovice   vs.   F K  T e p l i c e

  neděle 16.4.2017 - od 12:00 hodin - hřiště SCM Složiště Mladé

  

- 19.kolo České ligy mladšího dorostu U16 A - 

SK Dynamo Č.Budějovice   vs.   F K  T e p l i c e

  neděle 16.4.2017 - od 14:15 hodin - hřiště SCM Složiště Mladé

  

Stínadla TV