Obrázek článku

BRANKÁŘ JAN NEJEDLÝ V REPREZENTACI U17

Reprezentační sedmnáctka v první přípravě zdolala Maltu. Celý první poločas odchytal úspěšně s čistým kontem teplický brankář Honza Nejedlý.

První ze dvou přípravných zápasů s Maltou reprezentace do 17 let vyhrála díky dvěma slepeným gólům na začátku druhého poločasu.

"Zápas jsme vyhráli zaslouženě. V prvním poločase jsme si vytvořili několik brankových příležitostí, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Hra ale dobrá nebyla, především jsme příliš často ztráceli míč. Po změně stran už to bylo přece jenom lepší, hráči si na sebe zvykli a oba góly jsme dali po povedených kombinacích. Naše vítězství mohlo být i vyšší. Jsme ale také rádi, že jsme neinkasovali, protože jsme se nevyvarovali dvou chyb v defenzivě, které mohl soupeř potrestat. Věřím, že ve čtvrtek ve druhém utkání podáme lepší výkon," zhodnotil trenér Václav Kotal.

Druhý zápas se bude hrát ve čtvrtek 25. srpna od 17 hodin v Mikulově.

Statistika zápasu

ČR "17" - Malta "17" 2:0 (0:0)

Góly: 50. Hušek, 55. Kušej

Sestava ČR: Nejedlý (41. Vybíral) - Suchochleb (58. Šimáček), Maršálek, Hušek, Kaczmarczyk - Zlatohlávek, Vybíral (62. Horák) - Kušej, Žák, Galus (41. Majka) - Píchal (41. Procházka). Trenér Václav Kotal.

Stínadla TV