Obrázek článku

Sezónu zakončíme v sobotu v Olomouci

​Už jen jedno utkání zbývá odehrát Teplicím a ročník 2015/2016 za sebou zatáhne oponu. Žlutomodří se v sobotu od půl čtvrté představí v Olomouci, která ještě bojuje o záchranu SYNOT ligy.

„Chceme vyhrát každý zápas. Poslední dobou se nám to bohužel moc nedařilo, ale třeba to bude v Olomouci jinak,“ říká Martin Fillo, nejlepší střelec sklářů. „I když nám o nic nepůjde, věřím, že předvedeme kvalitní výkon a rozloučíme se se sezónou úspěšně. Chceme si zlepšit dojem,“ přidává kapitán Štěpán Vachoušek. První vzájemný duel této sezony skončil na Stínadlech remízou 2:2, když Sigma dala oba góly až v samém závěru.


Žlutomodří se budou muset obejít bez vykartovaného Admira Ljevakoviće, sestava oproti poslednímu duelu s Pražany dozná několik změn. Domácí Olomouci půjde o život. Teplice musí porazit a na dálku fandit Jablonci, který hraje doma s Příbramí. Pokud Středočeši odvezou zpod Ještědu byť jen jediný bod, naděje Sigmy na záchranu rázem pohasnou.

Hanákům se na Androvo stadionu povedlo vyhrát čtyři zápasy, šest z nich skončilo remízou. Hosté vezli z Hané tři body čtyřikrát. Mnohem horší bilanci má Sigma na hřištích soupeřů, kde vyhrála pouze jednou!

Mužstvo z Moravy trápí střelecká potence. Doposud dalo pouze 29 gólů. Čtyři z nich vstřelili Ordoš, Navrátil a Malec. Vedení olomouckého klubu umožní všem fanouškům na sobotní duel vstup za pouhých 10 korun. Utkání píská jako hlavní Zbyněk Proske.

Stínadla TV