Obrázek článku

V neděli pokračuje ČFL, do Teplic přijede Arsenal

V 18. kole České fotbalové ligy hostí B-tým FK Teplice v neděli 17.března dopoledne od 11:00 na umělé trávě stadionu na Stínadlech v severočeském derby FK ARSENAL ČESKÁ LÍPA.

Domácím tým jde do utkání pod vedením hlavního trenéra Davida Šourka a jeho asistenta Vlastimila Stožického s odhodláním udělat maximum pro zisk důležitých a tolik potřebných mistrovských bodů.

Fotbalový klub Arsenal Česká Lípa vedený hlavním trenérem Pavlem Hradiským a jeho asistenty Jiřím Štajnerem a Martinem Šimonem je po odehraných 17 kolech soutěžního ročníku 2023/2024 na 13.místě aktuální tabulky skupiny B České fotbalové ligy se ziskem 17 bodů s celkovou bilancí 4 vítězství, 5 remíz a 8 porážek se skóre 19 vstřelených a 31 obdržených branek.

V srpnu minulého roku B-tým Sklářů podlehl České Lípě na Městském stadionu u řeky Ploučnice těsně 1:0. O výsledku vyrovnaného utkání rozhodla šťastná trefa kapitána domácích Jana Filipa z 83.minuty utkání.

Nejproduktivnějším hráčem České Lípy je v aktuální sezóně se 6 brankami Matěj Šimon, kterého následuje se 3 brankami David Halbich.

Duel v Teplicích odřídí jako hlavní rozhodčí Adam Beneš, na čarách mu budou asistovat Filip Adámek a Ondřej Ježek. Delegátem utkání je pan Karel Bobek.

Zápas TEPLICE B - ČESKÁ LÍPA má výkop v neděli 17. března v 11:00 hodin dopoledne na umělé trávě stadionu Na Stínadlech.

Přijďte fandit i Vy a podpořte teplické B mužstvo v cestě za záchranou třetiligové soutěže !

Stánek s občerstvením a s teplými a studenými nápoji bude otevřen !

Stínadla TV