Obrázek článku

V neděli hostí B-tým na Stínadlech Boleslav

V NEDĚLI 29. ŘÍJNA OD 11:00 HOSTÍ BÉČKO SKLÁŘŮ REZERVU MLADÉ BOLESLAVI.

Mistrovské utkání 13.kola FORTUNA ČESKÉ FOTBALOVÉ LIGY bude odehráno na UMT areálu na teplických Stínadlech.

B-tým Mladé Boleslavi skončil v uplynulém soutěžním ročníku 2022/23 pod vedením trenéra Pavla Malury na 7.místě se ziskem 40 bodů a zápasovou bilancí 10 výher - 10 remíz - 10 porážek s celkovým skóre 43 vstřelených a 38 obdržených branek.

B-týmu Mladé Boleslavi je po 12 odehraných kolech nového soutěžního ročníku 2023/24 FORTUNA ČESKÉ FOTBALOVÉ LIGY v aktuální tabulce na 10.místě se ziskem 13 bodů za 4 výhry, 1 remízu a 7 porážek s celkovým skóre 20 vstřelených a 19 obdržených branek.

Aktuálně nejlepším střelcem rezervy FK Mladá Boleslav je Denis Kalfus se 4 góly, 3 branky má na svém kontě teplický odchovanec Ladislav Kodad a 2 branky vstřelili celkem 3 hráči - Daniel Howard, Tomáš Ladra a Matyáš Vojta. Dosud kompletní porci 12 odehraných soutěžních utkání mají na svém kontě hráči Denis Kalfus a Jan Vostřel, 11 utkání odehrál Daniel Howard a kapitán Martin Rulc, v 10 duelech nastoupil Tomáš Král.

Minulý týden v neděli zvítězila Bolka v domácím prostředí na Fotbalovém stadionu v Mladé Boleslavi nad Arsenalem Česká Lípa po výsledku 4:1. V první poločase vstřelila Boleslav 2 branky - v 18.minutě se trefil Tomáš Ladra a ve 21.minutě skóroval Daniel Howard. Ve druhé poločase přidal třetí branku ve 46.minutě další teplický odchovanec Patrik Žitný a skóre uzavřel v 75.minutě střídající Denis Kalfus.

Mladá Boleslav odehrála utkání s Českou Lípou v této sestavě: Kořán - Rulc K ( 84. Tvrdý ), Coňk, Král - Kodad, Vostřel ( 68. Alhassan ), Žitný, Tichý - Vaníček ( 41. Kalfus ), Howard ( 68. Gregor ), Ladra. Připravení ještě byli hráči Novák, Peterka a brankář Zaplatílek.

Podaří se rezervě Sklářů pod vedením trenérského dua Ladislav Jamrich a Vlastimil Stožický v neděli navázat na poslední domácí vítězství s Mostem a nebo hosté z města automobilů pod taktovkou trenéra Pavla Malury naváží na vítězné domácí utkání s Českou Lípou z minulého týdne ?

Mistrovské utkání 13.kola ČESKÉ FOTBALOVÉ LIGY 2023/24 mezi domácí rezervou FK Teplice a hostujícím týmem FK Mladá Boleslav B na UMT areálu na teplických Stínadlech bude řídit pětadvacetiletý rozhodčí Antonín Bohata z Liberce se svými asistenty pětatřicetiletým Karlem Hanouskem (AR1) a šestadvacetiletým Michalem Pánkem (AR2). Delegátem utkání je osmačtyřicetiletý Josef Váňa z Rakovníka.

Stínadla TV